KOSOVA CUMHURİYETİ

HALK AVUKATI

Olayı bildiriniz

Ücretsiz çağrı

Galeri

Dita Ndërkombëtare Kundër Dhunës Ndaj Gruas

1/3

25 kasim 2013

Në Ditën Ndërkombëtare Kundër Dhunës Ndaj Gruas, Avokati i Popullit ka vizituar Qendrën për Mbrojtjen e Grave dhe Fëmijëve, e cila është një nga strehimoret për viktimat e dhunës në familje.

  • Paylaşınız

2/3

23 kasim 2012

  • Paylaşınız

3/3

25 kasim 2011

Me rastin e shënimit të Ditës për eliminimin e dhunës ndaj gruas, Avokati i Popullit, z. Sami Kurteshi i shoqëruar nga bashkëpunëtorë të tij , ka vizituar Qendrën për Mbrojtjen e Grave dhe Fëmijëve, ku është pritur nga drejtoresha e kësaj strehimoreje, znj. Naime Sherifi.

  • Paylaşınız

Halk Avukatı ofisleri

Mitroviça
İpek
Priştine
Yakova
Gilan
Graçanitsa
Ferizay
Prizren

Mitroviça bölge ofisi

Telefon: +381 (0) 28 530 138,

Adres:  "Afrim Zhitiai" Meydanı, No.suz,

Vatandaşlarla görüşme: 
Her gün: 08:30 - 15:30 arası.

Mitroviça alt-ofisi Telefon: + 377 (0)45 455 319
+381 (0)64 956 00 50 Adres: "Sami Fraşeri" Cad, No.suz.
Boşnaklar mahlesi,
Mitroviça kuzey kesimindeki KIO binası

İpek bölge ofisi

Telefon:
+381 (0)39 432 931 Adres:
“Mbretëresha Teutë”, No.59,
Belediye binası,Kat III, nr. 3

Vatandaşlarla görüşme:
Her gün: 08:00 - 16:00 arası.

Ücretsiz arama:
0800 15555
 
İletişim telefon numaraları:
+381 (0) 38 223 782; +381 (0) 38 223 783 +381 (0) 38 223 784; +381 (0) 38 223 789

Medya görevlisiyle iletişim: +377 (0) 44 827 844

Fax: +381 (0) 38 223 790
E-mail adresa:info@ombudspersonkosovo.org
Merkez ofisin adresi:
Halk Avukatı Enstitüsü
“MIGJENI” Cad. no. 21 
10000 Priştine, KOSOVA

Yakova bölge ofisi

Telefon:
+381 (0)390 327 698 Adres:
"Ismail Kemali" Cad.
(Eski kadastro binası)

Vatandaşlarla görüşme:
Her gün: 08:00 - 16:00 arası.

Gilan bölge ofisi

Telefon:
+381 (0)280 320 843 Adres:
“Bağımsızılık Meydanı" (eski mahkeme binası) No.suz
Vatandaşlarla görüşme:
Her gün: 08:00 - 16:00 arası. 

 

Graçanitsa bölge ofisi

Telefoni:        
+381 (0) 38 65 118 +377 (0) 44 367 719, +381 (0) 64 37 11 137

Adres:
"Car Lazar" Cad

Vatandaşlarla görüşme:
Her gün: 08:00 - 16:00 arası.Ferizay bölge ofisi

Telefon:
+381 (0)290 326 032 Adres:
Belediye binası (zemin kat)

Vatandaşlarla görüşme:
Her gün: 08:00 - 16:00 arası.

Prizren Bölge Ofisi

Telefon:
+381 (0)29 222 138 Adres:
“Remzi Ademi” Cad. No.suz Vatandaşlarla görüşme:
Her gün: 08:00 - 16:00 arası.

*no_active_poll