REPUBLIKA E KOSOVËS

Avokati i Popullit

paraqit rastin

Thirrja falas

Lajme

Lajme

16.3.2002

Takimi i Ombudspersonit te Kosoves me Kryetarin e Kosoves

Ombudspersoni i Kosovës z. Nowicki në takim me kryetarin e Kosovës z. Ibrahim Rugova, informoi për planet e institucionit e Ombudspersonit në përmirsimin e të drejtave të njeriut në Kosovë si dhe pë


Z. Marek Antoni Nowicki Ombudspersoni i Kosovës dje (15.03.2002) takoi kryetarin e Kosovës z. Ibrahim Rugova, kryetarin e Qeverisë Bajram Rexhepi, si dhe kryeterin e grupit parlamentar të PDK-së z. JakupKrasniqi.
Ombudspersoni i Kosovës z. Nowicki në takim me kryetarin e Kosovës z. Ibrahim Rugova, informoi për planet e institucionit e Ombudspersonit në përmirsimin e të drejtave të njeriut në Kosovë si dhe për bashkëveprim në këtë sfer.
Ombudspersoni Kosovës po ashtu vizitoi edhe Kryeministrin e Kosovës Dr. Bajram Rexhepi. Në këtë takim z. Nowicki duke folur për rëndësinë e punës të Institucionit e Ombudspersonit të Kosovës, ka cekur se, sikur se punën e UNMIK-ut dhe komunave tash e tutje edhe punën e qeverisë të Kosovës, do ta monitorojn, por në raportet si dhe komentet të institucionit me karakter të kritikës në disa aspekte të fuqisë ekzekutive, qëllimi do jet të ndihmohën autroritetet.
Kryemenistri Rexhepi tregoi se qeveria do të jetë i gatshëm të bashkëpunoi dhe të diskutoi për qështjet të ndryshme të ngritura nga ana e Institucionit e Ombudspersonit.
Pas takimit Kryeminstri Rexhepi dhe Ombudspersoni z Nowicki, organizuan një brifing të përbashkët për gazetarë.
Z. Nowicki Omudspersoni i Kosovës në të njejtën ditë, pas kësaj vizite takoi edhe kryeterin e grupit parlamentar të PDK-së z. JakupKrasniqi. Në këtë takim konsultativë Ombudspersoni duke cekur intencat e institucionit që të vizitoi të gjitha grupet parlamentare, të diskutoi situatën momentale e të drejtave të njeriut në Kosovë dhe perspektivat e përmirsimit si dhe rolin e tij në këtë lëmi.
Ombudspersoni tregoi interesimin e tijë për një bashkpunim më të afërt me parlamentin e Kosovës.

  • Shpendaj

Zyrat e Avokatit të Popullit

Mitrovicë
Pejë
Prishtinë
Gjakovë
Gjilan
Graçanicë
Ferizaj
Prizren

Zyra regjionale në Mitrovicë

Telefoni: +383 (0) 28 530 138
Adresa Rruga " Afrim Zhitia" p/n 
( Ndërtesa e Administratës Pensionale të Kosovës), 
Kati 3, Zyra No. 11 dhe 12.
Puna me palë: Çdo ditë pune, nga ora 08:30 - 15:00 
Nën zyra në Mitrovicë Telefoni: + 377 (0)45 455 319 +381 (0)64 956 00 50 Adresa: Rr. "Sami Frashëri", pn.Lagja e boshnjakëve, Ndërtesa e ZAK në veri të Mitrovicës Puna me palë: Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Pejë

Telefoni:
+381 (0)39 432 931 Adresa:
Rruga “Mbretëresha Teutë”, Nr.59,
Ndërtesa e Komunës,Kati III, nr. 3 Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra Qëndrore, Prishtinë

Thirrjet falas për palët:
0800 15555
 
Numrat telefonik të kontaktit:
+381 (0) 38 223 782; +381 (0) 38 223 783 +381 (0) 38 223 784; +381 (0) 38 223 789

E-mail adresa:info@ombudspersonkosovo.org
Adresa e Zyrës Qendrore:
Institucioni i Avokatit të Popullit 
Rr. “MIGJENI”, nr. 21 
10000 Prishtinë, KOSOVË

Zyra regjionale në Gjakovë

Telefoni:
+381 (0)390 327 698 Adresa:
Rr. "Ismail Qemali"
(ish ndërtesa e Kadastrës)
Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Gjilan

Telefoni:
+381 (0)280 320 843 Adresa:
Rruga “Bulevardi i Pavarësisë" (ish ndërtesa e gjykatës) p.n. Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Graçanicë

Telefoni:        
+381 (0) 38 223 783 +377 (0) 44 367 719, +381 (0) 64 37 11 137
Adresa:
rr."Car Lazari" p.n.
Puna me palë: 
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Ferizaj

Telefoni:
+381 (0)290 326 032 Adresa:
Ndërtesa e Komunës (përdhesë) Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Prizren

Telefoni:
+381 (0)29 222 138 Adresa:
Rr. “Remzi Ademi”, pn Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Nuk ka anketë aktive.