REPUBLIKA E KOSOVËS

Avokati i Popullit

paraqit rastin

Thirrja falas

Lajme

Lajme

01.2.2013

NJOFTIM PËR MEDIA

Institucioni i Avokatit të Popullit (IAP) ju njofton se nga data 3 - 5 shkurt 2013, në Kosovë do të qëndroj për një vizitë zyrtare Avokati i Popullit të Republikës së Shqipërisë, z. Igli Totozani, i shoqëruar nga bashkëpunetorët e tij dhe nga pjestarë të shoqërisë civile.
Cështjet që do të trajtohen gjatë kësaj vizite do të jenë:
• Shkëmbimi i eksperiencave dhe bashkëpunimi mes dy institucioneve homologe
• Promovimi i të drejtave të njeriut dhe praktikat e komunikimit me qytetarët
• Bashkëpunimi me mediat, shoqërinë civile dhe komunitetin ndërkombëtar.
• Procesi i menaxhimit të ankesave, raportet e veçanta dhe raporti vjetor.
• Shtrirja e veprimtarisë së Institucionit, nëpërmjet Zyrave Rajonale dhe Ditëve të Hapura.
Gjatë kësaj vizite, z. Totozani do të realizoj një varg takimesh. Të poshtëshënuar gjeni orarin e takimeve:
E dielë, 3 shkurt 2013
Në orët e vona të pasdites arrin delegacioni nga Shqipëria.
E hënë, 4 shkurt 2013
10:00 - 11:00 - z. Igli Totozani, Avokat i Popullit të Shqipërisë, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij dhe përfaqësues të shoqërisë civile nga Shqipëria do të pritet nga z. Sami Kurteshi, Avokat i Popullit të Kosovës. Mediat do të mund të marrin pamje, ndërkaq në perfundim të takimit, të dy Avokatët do të pronocohen për mediat.
12:00 - 13:30 - Drekë pune mes delegacioneve të dy institucioneve dhe të shoqërisë civile nga të dy vendet.
14:00 - 15:00 - z. Igli Totozani do të takohet me z. Rexhep Qosja, në lokalet e Institutit Albanologjik.
E martë, 5 shkurt 2013
10:00 - 10:30 - Delegacionet e të dy vendeve do të takojnë z.Jakup Krasniqi, Kryetar i Kuvendit të Republikës së Kosovës. Takimi bëhet në Kuvendin e Kosovës.
13:00 - 14:00 - Vizitë në Prekaz.
Ju lutem më kontaktoni në numrin e telefonit mob.: 044 827 844 për çdo paqartësi eventuale, apo nëse si mediume keni interesim për intervistë apo prononcim të z. Totozani gjatë vizitës së tij në Kosovë. Mbetet në vullnetin e Avokatit të Popullit të Shqipërisë që të përcaktohet se në cilat mediume dhe për cilat tema do të jetë në mundësi të flasë.
Gjithsesi, për çdo ndryshim eventual apo risi në agjendën e vizitës së tij do t`ju njoftojmë paraprakisht.
  • Shpendaj

Zyrat e Avokatit të Popullit

Mitrovicë
Pejë
Prishtinë
Gjakovë
Gjilan
Graçanicë
Ferizaj
Prizren

Zyra regjionale në Mitrovicë

Telefoni: +383 (0) 28 530 138
Adresa Rruga " Afrim Zhitia" p/n 
( Ndërtesa e Administratës Pensionale të Kosovës), 
Kati 3, Zyra No. 11 dhe 12.
Puna me palë: Çdo ditë pune, nga ora 08:30 - 15:00 
Nën zyra në Mitrovicë Telefoni: + 377 (0)45 455 319 +381 (0)64 956 00 50 Adresa: Rr. "Sami Frashëri", pn.Lagja e boshnjakëve, Ndërtesa e ZAK në veri të Mitrovicës Puna me palë: Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Pejë

Telefoni:
+381 (0)39 432 931 Adresa:
Rruga “Mbretëresha Teutë”, Nr.59,
Ndërtesa e Komunës,Kati III, nr. 3 Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra Qëndrore, Prishtinë

Thirrjet falas për palët:
0800 15555
 
Numrat telefonik të kontaktit:
+381 (0) 38 223 782; +381 (0) 38 223 783 +381 (0) 38 223 784; +381 (0) 38 223 789

E-mail adresa:info@ombudspersonkosovo.org
Adresa e Zyrës Qendrore:
Institucioni i Avokatit të Popullit 
Rr. “MIGJENI”, nr. 21 
10000 Prishtinë, KOSOVË

Zyra regjionale në Gjakovë

Telefoni:
+381 (0)390 327 698 Adresa:
Rr. "Ismail Qemali"
(ish ndërtesa e Kadastrës)
Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Gjilan

Telefoni:
+381 (0)280 320 843 Adresa:
Rruga “Bulevardi i Pavarësisë" (ish ndërtesa e gjykatës) p.n. Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Graçanicë

Telefoni:        
+381 (0) 38 223 783 +377 (0) 44 367 719, +381 (0) 64 37 11 137
Adresa:
rr."Car Lazari" p.n.
Puna me palë: 
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Ferizaj

Telefoni:
+381 (0)290 326 032 Adresa:
Ndërtesa e Komunës (përdhesë) Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Prizren

Telefoni:
+381 (0)29 222 138 Adresa:
Rr. “Remzi Ademi”, pn Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Nuk ka anketë aktive.