REPUBLIKA E KOSOVËS

Avokati i Popullit

paraqit rastin

Thirrja falas

Lajme

Lajme

10.2.2012

Avokati i Popullit u prit nga kryetari i Komunës së Prishtinës

9 shkurt 2012 – Avokati i Popullit, Sami Kurteshi dhe kryetari i Komunës së Prishtinës, Isa Mustafa kanë zhvilluar një takim të përbashkët, në fokus të të cilit ishte gjendja e banorëve në lagjen Fusha e Pajtimit në Prishtinë.
Z. Kurteshi ka ngritur shqetësimin e tij lidhur me këtë çështje, duke ju referuar ankesave të vazhdueshme, si dhe gjendjes së konstatuar gjatë vizitave që u ka bërë këtyre qytetarëve.
Z. Isa Mustafa i ka sqaruar Avokatit të Popullit punën që ka bërë komuna për të ndihmuar apo strehuar banorët që janë në gjendje të rëndë sociale dhe ka ofruar të dhëna të cilat Drejtoria për Mirëqenie Sociale e Komunës së Prishtinës i disponon lidhur me familjet e vendosura në Fushën e Pajtimit.
Z. Mustafa ra dakord për një takim të përbashkët mes Komunës së Prishtinës dhe banorëve nga kjo lagje, me praninë e përfaqësuesve të IAP-së, në përpjekje për të gjetur zgjidhje të pranueshme, në mënyrë që kampi në Fushën e Pajtimit të mbyllet sa më shpejt që të është e mundur.
Gjithashtu gjatë takimit u bisedua edhe për intensifikimin e bashkëpunimit ndërinstitucional.
  • Shpendaj

Zyrat e Avokatit të Popullit

Mitrovicë
Pejë
Prishtinë
Gjakovë
Gjilan
Graçanicë
Ferizaj
Prizren

Zyra regjionale në Mitrovicë

Telefoni: +383 (0) 28 530 138
Adresa Rruga " Afrim Zhitia" p/n 
( Ndërtesa e Administratës Pensionale të Kosovës), 
Kati 3, Zyra No. 11 dhe 12.
Puna me palë: Çdo ditë pune, nga ora 08:30 - 15:00 
Nën zyra në Mitrovicë Telefoni: + 377 (0)45 455 319 +381 (0)64 956 00 50 Adresa: Rr. "Sami Frashëri", pn.Lagja e boshnjakëve, Ndërtesa e ZAK në veri të Mitrovicës Puna me palë: Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Pejë

Telefoni:
+381 (0)39 432 931 Adresa:
Rruga “Mbretëresha Teutë”, Nr.59,
Ndërtesa e Komunës,Kati III, nr. 3 Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra Qëndrore, Prishtinë

Thirrjet falas për palët:
0800 15555
 
Numrat telefonik të kontaktit:
+381 (0) 38 223 782; +381 (0) 38 223 783 +381 (0) 38 223 784; +381 (0) 38 223 789

E-mail adresa:info@ombudspersonkosovo.org
Adresa e Zyrës Qendrore:
Institucioni i Avokatit të Popullit 
Rr. “MIGJENI”, nr. 21 
10000 Prishtinë, KOSOVË

Zyra regjionale në Gjakovë

Telefoni:
+381 (0)390 327 698 Adresa:
Rr. "Ismail Qemali"
(ish ndërtesa e Kadastrës)
Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Gjilan

Telefoni:
+381 (0)280 320 843 Adresa:
Rruga “Bulevardi i Pavarësisë" (ish ndërtesa e gjykatës) p.n. Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Graçanicë

Telefoni:        
+381 (0) 38 223 783 +377 (0) 44 367 719, +381 (0) 64 37 11 137
Adresa:
rr."Car Lazari" p.n.
Puna me palë: 
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Ferizaj

Telefoni:
+381 (0)290 326 032 Adresa:
Ndërtesa e Komunës (përdhesë) Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Zyra regjionale në Prizren

Telefoni:
+381 (0)29 222 138 Adresa:
Rr. “Remzi Ademi”, pn Puna me palë:
Çdo ditë pune, nga ora 08:00 - 16:00

Nuk ka anketë aktive.